Нет в наличии
Сала́ка, риба морська свіжоморожена

Сала́ка, риба морська свіжоморожена

  • Модель: 3057
  • Наявність: в наличии
  • 76.07 грн.

Сала́ка — риба сімейства оселедцевих, що мешкає в Балтійському морі, деяких прісних озерах Швеції, Куршській та Калінінградській затоках.

  Довжина до 20 см, важить 25-50 г.

Салаку люблять у багатьох країнах світу за приємний солодкуватий смак та морський аромат, корисні властивості та доступність.


Масса нетто - 1 кг

Вид упаковки – полиэтиленовый пакет



Рецепт смаженої салаки

Не найкорисніша, але вельми поширена, популярна.


Для приготування страви можна взяти свіжоморожену салаку або охолоджену.

Якщо у вас морожена риба, розморозьте її природним шляхом – за кімнатної температури, не застосовуючи ніякої теплової розморозки.


  Очистіть салаку і вийміть начинки. Добре вимийте.


Інгредієнти:


салаку – 450 г;

яєчні білки – 2 шт.;

борошно – 80 г;

вода – 120 мл;

олія соняшникова - 15 мл + для смаження.

Приготування


Салаку очищаємо від нутрощів, видаляємо плавнички, промиваємо та обсушуємо. Присолюємо рибу та залишаємо хвилин на 15 у холодильнику, після чого обсушуємо та занурюємо її в кляр. Кляр готується з борошна, солі, води та яєчних білків, з додаванням невеликої кількості олії. Перед смаженням переконайтеся, що надлишки кляру склі, а потім смажте салаку у великій кількості олії до утворення характерної золотисто-коричневої скоринки.


Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Сала́ка, риба морська свіжоморожена